•  

Hakkımızda

Yayınevimiz bütün insanların faydalanacağı yayınlar üretmek amacıyla kurulmuştur. İlkeli yayıncılık anlayışına sahibiz. Bütün ilkelerimiz kuruluş amacımızın doğal birer neticesidir. En önemli önceliğimizse Ehl-i sünnet ve'l-cemaat itikadına tam muvafık olma gayreti ile yayıncılık faaliyetlerini yürütmektir.

Yayınlarımızda; sade ve anlaşılır bir dil kullanmayı, hedef kitlemizin ilgisini çekecek konuları işlemeyi, metin – görsel yoğunluğu açısından dengeli ve ferah tasarımları tercih ediyoruz. Böylece okunan, anlaşılan ve hayata geçirilerek istifade edilen içerikler üretmeye çalışıyoruz.

İlkelerimiz ışığında, küçüğünden büyüğüne her okurumuzun istifade edebileceği geniş bir yayın çeşitliğiyle temel yayıncılık alanlarının bütününde faaliyet gösteriyoruz. İslami ilimler, tasavvuf, tarih, kültür, sanat, eğitim, aile, gençlik, çocuk vb. yayın türlerindeki eserlerimizin tamamında doğru, güvenilir, köklerine sımsıkı bağlı bir yaklaşımı önceliyoruz.

İki cihan saadetine vesile olabilecek içeriklere her alanda ihtiyaç olduğunu düşünerek faydalı eser düsturunu benimsiyoruz.